fbpx

Primii beneficiari ai proiectului „Mâini curate, copii sănătoși” au fost 100 de copii din ciclul primar din comuna Aștileu. Proiectul a inclus ateliere educative pe tema igienei personale și a utilizării raționale a apei. Atelierele au fost adaptate în funcție de vârsta copiilor: cântece, videoclipuri, exerciții, întrebări, exerciții interactive de spălare a mâinilor. Workshop-urile de conștientizare a cadrelor didactice s-au axat pe importanța spălării corecte a mâinilor cu săpun și a utilizării raționale a apei.

Totodată, am împărţit gratuit săpunul Rotary elevilor preșcolari și școlari. Săpunul este împachetat într-o poveste personalizată care conține mesajul campaniei – importanța igienei corecte a mâinilor -, iar ambalajul este realizat din carton 100% reciclat.

Orice binevoitor poate contribui la susținerea acestui proiect prin donații reprezentând fie pachete de săpunuri 1+2, ceea ce înseamnă că la fiecare săpun achiziționat, alte două săpunuri mici vor ajunge la un copil ce va învăța să se spele corect pe mâini, fie prin săpunuri la vrac (neambalate) destinate copiilor pentru o perioadă mai lungă.

„Proiectul face parte dintr-un program amplu al Rotary Club Oradea 1113 numit „Școala de nota 10”. Acesta este un program catalizator, menit să atragă și să stimuleze acțiuni comunitare integrate ale diverșilor actori locali în vederea îmbunătățirii condițiilor și nivelului de educație a elevilor preșcolari și școlari din județul Bihor”, spun iniţiatorii.

Sursă articol: BihorȘtiri.ro

Înainte

După


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo Rotary

Întâlnirile săptămânale au loc în zilele de Luni între 1900 - 2000


Informații

ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113

Sediul în Sat Sântion Nr. 343/C, Borș, jud. Bihor
CUI 34169250
Nr. Registru special Judecătoria Oradea 15/A/13.02.2015
Cont bancar RO18 INGB 0000 9999 1296 5316 – deschis la Unicredit Bank

2022 © ROTARY Club Oradea 1113 | Concept BetaEvents | Webdesign NOXMedia