fbpx

Implică-te

Căutăm să intervenim acolo unde există situații cu potențial de dezvoltare sustenabilă, dar care necesită o abordare personalizată și care nu fac obiectul curent al inițiativelor administrației locale sau al companiilor.

Suntem un grup format din oameni cu maturitate profesională, al cărui scop este să își unească eforturile și competențele pentru a găsi și a implementa soluții creative și particulare la situații sociale ale comunității.

Dorim ca prin inițiativele noastre să generăm un efect de multiplicare care să angajeze membrii comunității.

Campanie donații

Dacă dorești să fii parte a schimbării în comunitatea ta, alege să donezi prin una dintre variantele puse la dispoziție.

DONEAZĂ 3,5% din impozitul pe venit

Decizia de a contribui îți aparține. Pentru a susține proiectele derulate în cadrul Rotary Club Oradea 1113 poți dona 3,5% din impozitul pe venit către noi. Conform Codului Fiscal suma respectivă va fi direcționată către fondul Rotary și nu către bugetul statului, ceea ce înseamnă că vom face tot posibilul ca proiectele derulate să aibă un scop cât mai bine definit.

În urma completării Formularului 230 vei fi direcționat către o pagină de unde poți descărca fișierul PDF cu datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit accesând link-ul acesta.

DONEAZĂ 20% din impozitul pe profit

Reprezinți o companie care dorește să contribuie la bunăstarea comunității în care își desfășoară activitatea? Donează 20% din impozitul pe profit către Rotary Club Oradea 1113 și susține activitatea pe care o desfășurăm. Conform Codului Fiscal, poți sponsoriza Rotary Club Oradea 1113 dacă:

ești o societate comercială care plătește impozit pe profit. Suma aferentă sponsorizării va fi scăzută din impozitul pe profit pe care îl datorează societatea, între 0,75% din cifra de afaceri și 20% din impozitul pe profit datorat;

ești o microîntreprindere. Suma aferentă sponsorizării va fi scăzută din impozitul pe venit datorat pentru un trimestru, până la valoarea de 20% din impozitul pe venit datorat.

Poți dona printr-un contract de sponsorizare pe care îl găsești aici:

Cei care doresc să doneze alte sume decât cele trei variante de mai sus pot face virament bancar folosind datele de mai jos:

ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113

Sediul în Sat Sântion Nr. 343/C, Borș, jud. Bihor
CUI 34169250
Nr. Registru special Judecătoria Oradea 15/A/13.02.2015
Cont bancar RO18 INGB 0000 9999 1296 5316 – deschis la Unicredit Bank

Voluntariat

Suntem voluntari în antreprenoriat social.

Voluntariatul și antreprenoriatul social reprezintă esența care unește clubul nostru. Considerăm voluntariatul o etapă firească de maturitate umană, un act de a oferi fără a aștepta nimic înapoi în afara bucuriei de a vedea că binele făcut generează alt bine.

Împreună, voluntariatul și antreprenoriatul social, reprezintă combustibilul și motorul acțiunilor noastre. Mai mult, ele reprezintă elementele care confirmă faptic valorile ce ne unesc.


Căutăm oameni care au înțelegerea, energia și resursele pentru a susține comunitatea acolo unde mecanismele existente nu reușesc. Căutăm oameni care înțeleg voluntariatul ca un act benevol de asumare a unui rol „plătit” în emoții pozitive și în binele public creat.

Te invităm să ne susții acțiunile în calitate de voluntar.

Trimite-ne datele tale de contact pentru a fi la curent cu acțiunile noastre și a avea ocazia de a participa atunci când dorești.

logo Rotary

Întâlnirile săptămânale au loc în zilele de Luni între 1900 - 2000


Informații

ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113

Sediul în Sat Sântion Nr. 343/C, Borș, jud. Bihor
CUI 34169250
Nr. Registru special Judecătoria Oradea 15/A/13.02.2015
Cont bancar RO18 INGB 0000 9999 1296 5316 – deschis la Unicredit Bank

2022 © ROTARY Club Oradea 1113 | Concept BetaEvents | Webdesign NOXMedia