fbpx

Termeni și condiții

1. Termeni generali – Definiții

Prezentul document conțînând termenii și condițiile de utilizare ale site-ului https://rotary1113.ro (denumit în continuare “Termeni și Condiții”) stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul https://rotary1113.ro, ori poate utiliza în orice mod serviciile sau produsele oferite sau comercializate prin intermediul Site-ului. În înțelesul Termenilor și Condițiilor:

Site – înseamnă în continuare site-ul de internet https://rotary1113.ro

Produse și Servicii – orice produs sau serviciu menționat în Comandă (produse, servicii de donații, contribuții la proiectele asociației)

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între asociație și utilizator prin care acesta din urmă iși exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și / sau Servicii și să facă plata acestora.

Utilizatorul – înseamnă în continuare orice persoană care vizitează sau accesează Site-ul, care își crează cont pe Site sau care dorește să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv Serviciul.

Beneficiar – ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113, CUI 34169250, Sântion, nr. 343/C, jud. Bihor .
Contract – O Comandă confirmată de către Utilizator, prin care este de acord să acceseze, să achiziționeze, să primească și să facă plata Produselor și /sau Serviciilor oferite de către Asociație.

Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

2. Comanda

Prin finalizarea Comenzii Cumpăratorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare / donație, etc., sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.
Prin finalizarea Comenzii, Utilizatorul se declară de-acord ca un reprezentant https://rotary1113.ro să îl contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către Părți (e-mail / telefon) pentru confirmarea personală a Comenzii.
https://rotary1113.ro poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Utilizatorului, fără a există obligații între părți și fără ca o parte să poată pretinde daune, pentru următoarele situații:
eșuarea / invalidarea tranzacției online;
neacceptarea de către banca emitentă a cardului Utilizatorului / a tranzacției;
date incomplete sau incorecte ale Utilizatorului;
activitatea Utilizatorului poate produce daune site-ului https://rotary1113.ro / partenerilor;
livrări consecutiv eșuate;
alte motive obiective: în cazul în care nu garantează ca modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.
Contractul se consideră încheiat între Utilizator și https://rotary1113.ro  în imomentul primirii de către Utilizator de la https://rotary1113.ro  prin intermediul poștei electronice și /sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.
În cazul în care un Bun și /sau Serviciu comandat de către Utilizator nu poate fi livrat de către https://rotary1113.ro, ne obligăm să informăm Utilizatorul asupra acestui fapt și să returnăm în contul Utilizatorului contravaloarea Bunului și / sau Serviciului, în termen de maxim 14 zile de la dată la care https://rotary1113.ro  a luat la cunoștința acest fapt sau de la data la care Utilizatorul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.
Livrare
Asociația se obligă să livreze produsele în sistem de curierat door-to-door către Utilizator. Asociația va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.
Înregistrarea
Pentru crearea unui cont pe site-ul https://rotary1113.ro, Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. https://rotary1113.ro poate refuza cererea de înregistrare a Utilizatorului în situațiile în care constată că acesta a utilizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale.
Metode de plată
 Produsele și serviciile oferite de  https://rotary1113.ro  se pot efectua prin card de credit / debit sau transfer bancar / ordin de plată. Dacă ați selectat card de credit / debit că metodă de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran va mulțumește pentru comandă pe site-ul nostru și va oferă informațiile relevante pentru comandă.  Serviciile / produsele oferite pe acest website pot fi plătite online prin intermediul serviciilor de plăti on-line e-commerce oferite de https://www.mobilpay.ro
Riscurile asociate unei plăți on-line sunt:
Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113 protejează informaţiile contului dvs. de accesarea, utilizarea sau dezvăluirea neautorizată. Trebuie să introduceţi numele de utilizator şi parola de fiecare dată când doriţi accesarea informaţiei din contul dvs. sau pentru a opera tranzacţiile online. Niciodată să nu oferiţi detaliile contului dvs. altei persoane. Dacă sunteţi îngrijorat că parolă dvs. a fost compromisă, o puteţi schimbă în orice moment doriţi, de îndată ce aţi accesat contul. Accesarea contului dvs., detaliile personale şi toate tranzacțiile sunt protejate prin tehnologia 3D Secure, o tehnologie de autentificare care folosește criptarea oferită de Secure Sockets Layer (SSL).
Datele dumneavoastră în cazul plăților prin card bancar – număr de card, dată expirării, etc. – să între în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de către https://www.mobilpay.ro/ plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre, acestea fiind direct introduse pe platforma de plăti a https://www.mobilpay.ro/ după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod / parolă secretă știută numai de dumneavoastră , similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți „Verified by Visa” și „SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.
Serviciul de acceptare la plată a cardurilor presupune plata, de către Banca Acceptatoare, a unor comisioane către Banca Emitentă a cardurilor. Aceste comisioane, precum și regulile de acceptare la plata a cardurilor, pot fi consultate pe site-urile următoare:
Reclamații
Echipa https://rotary1113.ro face eforturil pentru a se asigura că produsele livrate și serviciile oferite sunt de cea mai înaltă calitate. Totuși, dacă există probleme cu produsele / serviciile comandate, vă rugăm să ne contactați pe email la adresa: contact@rotary1113.ro
Securitate
Dacă utilizați Site-ul sunteți răspunzător pentru asigurarea confidențialității datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi numele de utilizator și parola și sunteți de acord să vă asumați întreagă responsabilitate pentru activitățile / acțiunile desfășurate pe Site cu contul și parolă dumneavoastră. În cazul în care suspectați că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veți notifica imediat ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113. Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativă de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, șamd, vor fi pedepsite conform legii.
Minori ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113 nu vinde produse și /sau servicii care să fie cumpărate de către minori. ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113  poate vinde sau încasa contravaloarea unor servicii destinate minorilor, dar achiziționate de către un adult. Drepturile asupra conținutului Site-ului Conținutul paginilor website-ului https://rotary1113.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113 S.R.L.
Notă de informare privind protecția datelor personale 
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113 S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113  poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar.
Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul https://rotary1113.ro  cere informații prin care puteți fi identificat sau prin care va putem contacta. Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:
-pentru a ne asigura că pagină de web este relevanță nevoilor dumneavoastră.
-pentru a livra servicii precum oferte de preț, confirmarea comenzilor.
-pentru a ne ajuta să creăm și să publicăm conținutul cel mai relevant pentru dvs.
-pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului (comenzi, rezervări, plăți online etc.)
Atunci când suntem solicitați să furnizăm date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării. ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113 nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.
Utilizarea datelor statistice și datelor anonime
ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113 poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în calitatea sa de operator în următoarele scopuri:
– realizării de analize/rapoarte;
– realizării de informări;
– publicării, promovării, ofertarii produselor/serviciilor oferite de către ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113.
Neacceptarea acestor Termeni și Condiții ori a oricărei prevederi din aceștia, după cum sunt formulați în prezentul act, atrage obligația Utilizatorului de a înceta de îndată accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta și / sau utilizarea Serviciului, precum și a oricărei componente a acestora constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a oricărei prevederi din aceștia.
ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului https://rotary1113.ro își rezervă dreptul de a schimbă și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și condițiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, va rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifică termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113

Sediul în Sat Sântion Nr. 343/C, Borș, jud. Bihor
CUI 34169250
Nr. Registru special Judecătoria Oradea 15/A/13.02.2015
Cont bancar RO44 BACX 0000 0011 0348 2001 – deschis la Unicredit Bank

logo Rotary

Întâlnirile săptămânale au loc în zilele de Luni între 1900 - 2000


Informații

ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113

Sediul în Sat Sântion Nr. 343/C, Borș, jud. Bihor
CUI 34169250
Nr. Registru special Judecătoria Oradea 15/A/13.02.2015
Cont bancar RO18 INGB 0000 9999 1296 5316 – deschis la Unicredit Bank

2022 © ROTARY Club Oradea 1113 | Concept BetaEvents | Webdesign NOXMedia