fbpx

Grădinița și școala primară din Cătunul Căbești, comuna Bratca

Azi am avut bucuria de a inaugura cea de-a doua toaletă din programul „Toalete ca la carte” a clubului nostru. Este vorba despre toaleta grădiniței și școlii primare din cătunul Căbești, comuna Bratca, județul Bihor.

Acest proiect a început în primăvara anului trecut, când clubul nostru a identificat nevoia realizării unui grup sanitar igienic și conform normelor în vigoare în Căbești. După vizita pe teren, proiectul a fost promovat în cadrul evenimentului de strângere de fonduri Swimathon, organizat de Fundația Comunitară Oradea. Datorită ambasadorilor lui, cărora dorim să le mulțumim pe această cale, precum și datorită generozității comunității orădene, am reușit să strângem în cadrul Swimathonului peste jumătate din suma necesară realizării containerului sanitar. Cealaltă parte a sumei a fost strânsă în cadrul principalului eveniment de strângere de fonduri al clubului Rotary 1113 – Cupa de Golf – și prin donații individuale. În acest timp au fost realizate schițele tehnice ale containerului sanitar, astfel încât acesta să corespundă normelor în vigoare.

Odată strânse fondurile am avut nevoie de timp pentru identificarea constructorului containerului astfel încât să ne încadrăm în bugetul existent. Am apelat apoi la alți parteneri generoși care ne-au sponsorizat cu materialele pentru instalațiile sanitare și cu obiectele sanitare.

În final a fost pregătită platforma pentru instalarea containerului, iar acesta a putut fi livrat, montat, conectat la rețele și lipit de gradiniță și de școală, astfel încât copiii să nu fie nevoiți să iasă afară ca să meargă la toaletă.

Acesta a fost drumul lung care ne-a dus astăzi din nou la Căbești pentru inaugurarea celei de-a doua „Toalete ca la carte” realizate de Rotary 1113 și care a făcut elevii de acolo foarte fericiți!

Dorim să mulțumim tuturor celor care s-au implicat și au sprijinit acest proiect și să vă invităm să rămâneți în continuare partenerii noștri!

Înainte

După


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo Rotary

Întâlnirile săptămânale au loc în zilele de Luni între 1900 - 2000


Informații

ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113

Sediul în Sat Sântion Nr. 343/C, Borș, jud. Bihor
CUI 34169250
Nr. Registru special Judecătoria Oradea 15/A/13.02.2015
Cont bancar RO18 INGB 0000 9999 1296 5316 – deschis la Unicredit Bank

2022 © ROTARY Club Oradea 1113 | Concept BetaEvents | Webdesign NOXMedia