fbpx

Pajiștea Rotary

Un loc al comunității orădene. Vom amenaja o pajiște urbană cu flori sălbatice și perene pe malul drept al Crișului Repede. Este vorba despre porțiunea de taluz situată în zona 0 a Municipiului Oradea, pe strada Emilian Mircea Chitul, până în dreptul străzii Malului. Ne dorim să promovăm un concept de amenajare a spațiului urban verde care să fie sustenabil, să presupună un consum redus de resurse în amenajarea spațiilor verzi și să contribuie la conservarea biodiversității.

Trăim într-un oraș notabil dezvoltat de-a lungul anilor și în care ne face plăcere să ne petrecem timpul liber. Pajiștea Rotary vine tocmai în completarea unor astfel de momente. Fiecare plimbare în zona Pajiștii Rotary va fi o plăcere pentru comunitatea orădeană.

Cum?

Vom realiza un plan peisagistic al zonei, ne vom ocupa de igienizarea spațiului și de amenajarea Pajiștii Rotary prin plantarea unor specii endemice, reprezentative curentului naturalist – un nou trend în peisagistică. Ne definește gândirea sustenabilă, fapt pentru care am ales această tipologie de specii, care se menține în condiții de fluctuații climatice și se adaptează la caracteristicile solului.

Pajiștea Rotary va reprezenta un model de amenajare pentru spațiile urbane, cât și pentru cele private. În realizarea acestui proiect vom avea sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, în calitate de parteneri. Implică-te și tu în amenajarea Pajiștii Rotary, fă o donație sau o sponsorizare pentru ca acest proiect să devină realitate cu ajutorul tău!

Poți susține acest proiect cu o donație

logo Rotary

Întâlnirile săptămânale au loc în zilele de Luni între 1900 - 2000


Informații

ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113

Sediul în Sat Sântion Nr. 343/C, Borș, jud. Bihor
CUI 34169250
Nr. Registru special Judecătoria Oradea 15/A/13.02.2015
Cont bancar RO18 INGB 0000 9999 1296 5316 – deschis la Unicredit Bank

2022 © ROTARY Club Oradea 1113 | Concept BetaEvents | Webdesign NOXMedia