fbpx

Macheta Cetății Oradea

Vom realiza o machetă a Cetății Oradea, accesibilă întregii comunități. O machetă turnată în bronz, cu o descriere în alfabetul Braille, care va prezenta Cetatea Oradea turistului cu deficiențe de vedere, și nu numai. Este cunoscut faptul că nevăzătorii nu beneficiază de toate facilitățile comunității. Considerăm că turismul și cultura trebuie să fie accesibile și acestora.

Dezvoltăm turismul orădean și îl facem facil întregii comunități. Macheta Cetății Oradea va fi un model de bune practici europene, prin care vom contribui și la integrarea socială a persoanelor cu deficiențe de vedere. Oradea se va alătura unor orașe importante din Europa, care au conștientizat importanța unor astfel de proiecte.

Cum facem asta?

Creăm o matriță, o structură și soclul pe care vom poziționa macheta realizată prin imprimare 3D, cu ajutorul alfabetului Braille. Proiectul va fi pus în operă cu ajutorul partenerilor noștri, Asociația Nevăzătorilor din România Filiala Bihor și Visit Oradea.

Te invităm să te alături și tu inițiativei. Compania, firma sau chiar tu ne poți ajuta în realizarea acestui proiect. Susține Rotary Club Oradea 1113 în a face turismul și cultura din Oradea accesibile întregii comunități.

Poți susține acest proiect cu o donație

logo Rotary

Întâlnirile săptămânale au loc în zilele de Luni între 1900 - 2000


Informații

ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113

Sediul în Sat Sântion Nr. 343/C, Borș, jud. Bihor
CUI 34169250
Nr. Registru special Judecătoria Oradea 15/A/13.02.2015
Cont bancar RO18 INGB 0000 9999 1296 5316 – deschis la Unicredit Bank

2022 © ROTARY Club Oradea 1113 | Concept BetaEvents | Webdesign NOXMedia