Rotary_Club_Oradea_1113
Clubul nostru este afiliat Rotary International, membru al Rotary International, format din membri activi, cu interese in dezvoltarea cetatii / comunitatii prin actiuni de antreprenoriat social.

Purtam cu mandrie inca din nume “1113” – anul de prima atesare documentara a cetatii noastre – pentru a ne raporta constat la mostenirea cetatii Oradea si a ne obliga oficial la cultivarea calitatii de cetatean Oradean.

Suntem idealisti doar prin raportarea la cetatea ideala a lui Aristotel; cautam criterii realiste in definirea obiectivelor si a instrumentelor proiectelor noastre.

Rotary Club Oradea 1113 isi propune sa atraga interesul si angajamentul comunitatii din Oradea, a membrilor cetatii, pentru proiecte de interes actual care sa devina autosustenabile.

Ne raportam cu respect la valorile generatiilor care au cladit orasul. Nu ne propunem insa sa fim “founding fathers” ci copiii teribili “Les enfants terible”, raspunsul firesc la nevoile cetatii moderne.
Suntem pregatiti sa gresim, sa ne bucuram de succes sau sa invatam din esecuri. Departe de a fi lideri intangibili, ne dorim sa fim deschisi catre oamenii din jur aducand entuziam, energie, prospetime si educatie antreprenoriala in ecuatia valorilor comunitare.

Dorim sa:

  • sa legam nevoi cu potential si sa generam noi ecosisteme sociale sustenabile
  • sa folosim principii de business in vederea rezolvarii problemelor de interes pentru societate
  • sa fim indrazneti în actiunile noastre si nu ne lasam intimidati de limitarea resurselor

 

“Hello new world!”