166 de table magnetice pentru elevii școlilor speciale din județ

Zilele acestea am predat Inspectoratului Școlar Județean Bihor 166 de table magnetice destinate claselor de copii cu nevoi speciale din județul Bihor.
Astfel, cele 166 de clase de la cele 8 unități școlare de învățământ special cu personalitate juridică din județ vor avea fiecare câte o tablă magnetică pentru a-i ajuta în desfășurarea activtăților școlare. Pe lângă acestea vor primi fiecare și o mânușă specială destinată ștergeri tablei magnetice.

Am fost onorati de prezenta lui Alin Florin Novac-Iuhas (inspector școlar general al ISJ Bihor), directorii școlilor de copii cu nevoi speciale din județ, precum și reprezentanți ai sponsorilor evenimentului (Rotary Club Oradea, Decitex România, Croaziere.co).

Banii necesari achiziționării acestor table au fost strânși în urma organizării primei ediții a evenimentului “Rotary Golf Charity Cup” (18 martie) la Kings Land Country Club din Ineu.

„Deschiderea Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor spre un parteneriat responsabil cu incidenţă benefică asupra tuturor categoriilor de elevi s-a materializat printr-o colaborare cu Rotary Club Oradea 1113. Pornind de la principiul echităţii şi al promovării educaţiei de calitate atât în învăţământul de masă, cât şi în cel special, sprijinul acordat de Rotary Club Oradea 1113, materializat prin dotarea şcolilor speciale bihorene cu table magnetice legitimează o colaborare pentru egalitatea de şanse şi accesul la un mediu de învăţare adecvat intereselor şi nevoilor beneficiarilor”, a precizat Alin Florin Novac-Iuhas.

Multumim sponsorilor evenimentului „Rotary Golf Charity Cup” că au făcut posibilă achiziționarea celor 166 de table magnetice pentru cei 1.335 de elevi cu nevoi speciale din județul Bihor. Mulțumim de asemenea partenerului nostru, Inspectoratul Școlar Județean Bihor, și dorim să reconfirmăm angajamentul Clubului nostru față de proiectele educaționale.

Tablele magnetice vor fi distribuite în școli începând din această săptămână, astfel încât copiii să poate beneficia de ele cât mai repede posibil.