fbpx

166 de table magnetice pentru elevii școlilor speciale din județ

Zilele acestea am predat Inspectoratului Școlar Județean Bihor 166 de table magnetice destinate claselor de copii cu nevoi speciale din județul Bihor. Astfel, cele 166 de clase de la cele 8 unități școlare de învățământ special cu personalitate juridică din județ, vor avea fiecare câte o tablă magnetică pentru a-i ajuta în desfășurarea activtăților școlare. Pe lângă acestea vor primi fiecare și o mănușă specială, destinată ștergerii tablei magnetice.

Am fost onorați de prezența lui Alin Florin Novac-Iuhas (inspector școlar general al ISJ Bihor), directorii școlilor de copii cu nevoi speciale din județ, precum și reprezentanți ai sponsorilor evenimentului (Rotary Club Oradea, Decitex România, Croaziere.co).

Banii necesari achiziționării acestor table au fost strânși în urma organizării primei ediții a evenimentului „Rotary Golf Charity Cup” (18 martie) la Kings Land Country Club din Ineu.

Deschiderea Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor spre un parteneriat responsabil cu incidenţă benefică asupra tuturor categoriilor de elevi s-a materializat printr-o colaborare cu Rotary Club Oradea 1113. Pornind de la principiul echităţii şi al promovării educaţiei de calitate atât în învăţământul de masă, cât şi în cel special, sprijinul acordat de Rotary Club Oradea 1113, materializat prin dotarea şcolilor speciale bihorene cu table magnetice legitimează o colaborare pentru egalitatea de şanse şi accesul la un mediu de învăţare adecvat intereselor şi nevoilor beneficiarilor”, a precizat Alin Florin Novac-Iuhas.

Mulțumim sponsorilor evenimentului „Rotary Golf Charity Cup” că au făcut posibilă achiziționarea celor 166 de table magnetice pentru cei 1.335 de elevi cu nevoi speciale din județul Bihor. Mulțumim de asemenea, partenerului nostru, Inspectoratul Școlar Județean Bihor și dorim să reconfirmăm angajamentul Clubului nostru față de proiectele educaționale.

Tablele magnetice vor fi distribuite în școli începând din această săptămână, astfel încât copiii să poată beneficia de ele cât mai repede posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo Rotary

Întâlnirile săptămânale au loc în zilele de Luni între 1900 - 2000


Informații

ASOCIAȚIA ROTARY CLUB ORADEA 1113

Sediul în Sat Sântion Nr. 343/C, Borș, jud. Bihor
CUI 34169250
Nr. Registru special Judecătoria Oradea 15/A/13.02.2015
Cont bancar RO18 INGB 0000 9999 1296 5316 – deschis la Unicredit Bank

2022 © ROTARY Club Oradea 1113 | Concept BetaEvents | Webdesign NOXMedia